Loas, Van Vang Vieng naar Kho Phi Phi Thailan. - Reisverslag uit Vangviang, Laos van marielle constandse - WaarBenJij.nu Loas, Van Vang Vieng naar Kho Phi Phi Thailan. - Reisverslag uit Vangviang, Laos van marielle constandse - WaarBenJij.nu

Loas, Van Vang Vieng naar Kho Phi Phi Thailan.

Door: Marielle

Blijf op de hoogte en volg marielle

13 November 2014 | Laos, Vangviang

13-11-2014
Dit blijkt de dag van de tegenvallers te zijn. Het begint in de ochtend al. We moesten geld pinnen en de ATM werkte niet. alles ging langzaam en uiteindelijk vertrokken we een uur later dan gepland.
Rond 13:30 kwamen we aan bij het treinstation om een kaartje te kopen naar de grens en van de grens naar Bangkok met de slaap trein. Rond 14:30 kwamen we aan bij Don Duvall om het GPS systeem terug te brengen. Hij moest ons geld terug storten, omdat we in eerste instantie het GPS systeem hadden gekocht. Maar we wilden dat ding niet houden dus hebben we alleen de huurprijs betaald. Het duurde zo lang voordat hij het geld had overgemaakt! Tenenkrommend! Uiteindelijk konden we weg en was tot overmaat van ramp mijn band lek van mijn motor. Waarom nu!!!! Dit komt zo slecht uit. Onze trein vertrok om 1700uur! We moesten nog onze backpack ophalen die we hier hebben achtergelaten en nog de motoren terugbrengen. Uiteindelijk na heel veel moeite was het geen probleem om mijn motor achter te laten en 1 motor in te leveren. Met al onze bagage en wij op 1 motor gingen we op Aziatische manier bepakt en bezakt op weg naar Fuark motor rental. Hij was heel relaxed, We betaalden de dagen dat we hebben gereden en wat onkosten voor wat beschadigingen en dat we de motor bij Don hebben achtergelaten. Het was inmiddels 16:00uur. We lieten ons door de tuktuk naar de grens brengen van Thailand, want de trein van 1700uur in Vientiane zouden we niet meer redden. De trein in Thailand vertrekt om 18:30.
Uiteindelijk waren we om 1800 uur op het station in Thailand en konden we nog wat eten en hup de nacht trein in. Wat een stres, maar we hebben het gered. We sliepen 2dde klas. De slaap trein naar Bangkok is echt goed te doen! Lekkere bedjes en gordijntjes voor de bedjes. Je wordt wakker en je bent op Bangkok. EN het scheelt weer hotel kosten :)

Tijd voor zon zee en strand! :)